Design With Intention - Form Agenda

Design with intention

How we use design as a process to subtract, clarify, shape and show true value.

Design with intention er et mindset, en proces og et redskab. Brugt som mindset stiller begrebet alle relevante spørgsmål og giver retning. Som proces skaber det klarhed og er en katalysator til problemløsning. Brugt som redskab sikrer Design with intention, at vores løsninger rammer præcist og – helt bevidst – skaber de ønskede resultater.

Som model sikrer Design with intention den nødvendige indsigt i de virksomheder, som vi arbejder med. Den giver os adgang til værdierne, kompetencerne, målgrupperne, markedet – viden vi omsætter til form, funktion, service, oplevelser m.m. og dermed skaber merværdi i både virkomheden og dens kommunikation.

Intention, (af lat. intentio, af intendere 'spænde, strække, rette sin opmærksomhed mod'), hensigt, formål eller plan.
design-with-intention

8-legged value monster

Design er et bredt begreb og derfor bruger vi vores egen model; Design with intention. Den er bygget specifikt for at skabe værdi i design til forretning, og til at sikre at vi altid har samme forståelse for, hvad design er. De 8 ben kan deles i 2 dele; intern viden og ekstern berøringsflader. De to områder sikre os, at vi altid får gennemtænkt vores arbejde og får stillet alle relevante spørgsmål. Ikke kun for at sikre kvaliteten, men også for at skabe merværdi til processen - og dermed kunden.

Design with Intention passer på alle størrelser projekter, og vi tilpasser ressourcerne til hvert ben alt efter budget og projekttype. Dog ignorerer vi aldrig et område helt, da vi ikke opnår samme værdi i processen uden at anskue problemstillingen fra alle vinkler.

Vi arbejder dagligt med at aktivere modellen i alt vores arbejde for at have et fælles mindset om, hvad design er. Derfor har vi vores model hængende ved vores arbejdsområde, så vi altid hurtigt kan referere den, for at sikre maksimal kvalitet i vores arbejde.

Clarify purpose to show true value

Udbyttet ved at designe med intention er, at tydeliggøre formål for at vise værdi. Det forstår vi at kommunikere for at gøre din virksomhed relevant, hjælpsom og tydelig overfor de mennesker, som du kan gøre en forskel for.

Herunder får du et billede af, hvordan et forløb med udgangspunkt i Design with Intention ser ud. Dybden i de enkelte faser er forskellige fra projekt til projekt, og afspejler sig altid i det enkelte projekts økonomiske rammer, og dit mod til at fokusere på mål og resultater.

Enough talk. 3 cases som alle viser hvordan vi har brugt Design with Intention til at skabe værdi.

Ibsens Fabrikker

Brand design

Hydrema

Visual Identity

Aalborg Teater

Digital Experience

[if lte IE 8]
[if lte IE 8]