Ny kunde - Form Agenda

Beyond the hello.

Du har et projekt og vil gerne snakke med os om det. Fedt. Første snak er altid på huset. Vi kan tage den på +45 3214 5080, over email, hos dig eller hos os. At sidde overfor hinanden er at foretrække, så vi kan fornemme om der er kemi, allerede fra dag 1. Du er også velkommen til at tage direkte fat i Søren. Han er vores creative director og oftest ham der snakker med nye kunder.

What we know about you!

Du er ansvarlig for markedsføringen i virksomheden, som er 15 mand plus eller vækster mod det. Du leder efter en samarbejdspartner mere end du leder efter en leverandør. Du tør tænke strategisk og arbejder gerne med budgetter.

Du søger hjælp til fuld eksekvering af projekter eller samarbejde om de dele som din egen afdeling ikke selv kan løfte. Du har et kvalitetsprodukt som du står inde for og er klar til at blive udfordret.

Kan du kende dig selv? Perfekt. Så matcher du størstedelen af vores kunder. Den erfaring vi har med dem kan komme dig til gode.

Fun Er det et et fedt projekt at arbejde med? Er kunden awesome og udfordre det os nok?

Fame Kan vi bruge navnet til at skabe opmærksomhed? Er det et nyt marked?

A formula for friendship and great work

“A stranger is just a friend you haven’t met yet.” Det tror vi på. Men vi ved samtidigt også det er hårdt at starte et nyt forhold op. For at vi kan levere vores bedste, skal vi kende markeder, kunder, arbejdsgange og ikke mindst, vi skal finde ud af om der er kemi. Vi ved også hvor travlt du har — og vi gider ikke spilde hinandens tid. Derfor måler vi os sammen med vores kunder.

Vores formula er sammensat af 4 parametre. Fun, fame, finance og future. Tilsammen giver de os den værdi, der gør at vi møder glade op på arbejde, vi er motiverede og leverer vores absolut bedste. Vi bedømmer dit projekt med et tal mellem 0 og 5 på alle de 4 parametre. Hvis summen af de tal giver mindre end 13, så er samarbejdet ikke stærkt nok - hverken for os eller for jer. Så siger vi tak for daten, men lad os holde den her.

Future Er der et muligt samarbejde efter første projekt? Er det en god virksomhed og et stærkt produkt?

Finance Har kunden et ordenligt budget i forhold til ambitionsniveauet? Er det en solid virksomhed?

Ready? +45 3214 5080

Ready?
+45 3214 5080

[if lte IE 8]
[if lte IE 8]